SKRIV NÅGRA RADER I VÅR GÄSTBOK

Lämna gärna ditt avtryck här hos oss!
Endast inlägg med fullständigt namn publiceras, annat raderas.
Eventuell annonsering är inte tillåten och kommer att plockas bort.
Annonsering hänvisas till annan plats!

 • stefan tuvebäck • 30 juni 2021 00:02:54
  Hej alla stövarfantastar, jag tror att vi kan se fram emot en riktigt bra harstam på dom flesta håll i höst. Jag har kört tidig morgon från Boden upp mot Landsjärv och vidare norrut. Har åkt via Morjärv Överkalix samt Edeforsvägen över Vuoddas och observerat mycket vuxna harar under försommaren vilket inte är ovanligt den årstiden. Men nu på morgonen har jag säkert gjort tio observationer på harungar välväxta som kaniner. Så en första kull har det gått bra för.
  Tyvärr verkar det vara lite glesare nedanför Niemisel och här där jag bor finns det nog högst en
 • Mikael Lindvall • 31 januari 2021 20:35:43
  Hej, det är jag i egenskap av klubbmästare och redaktör i styrelsen som ansvarar för priser och diplom, så det går alltid bra att också vända sig till mig direkt ifall man har frågor gällande detta. Som du vet delas diplomen och övriga priser normalt ut på årsmötet som tyvärr fick ställas in pga Corona. Vi i styrelsen avvaktade utvecklingen av detta i hopp att vi kunde dela ut priserna i Mittigårdsstugan som inte heller kunde genomföras av samma orsak. Vi avsåg sedan att dela ut alla priser på årsmötet för detta verksamhetsår, men som alla känner till så blir årets möte digitalt. Vi i styrelsen anser att det är roligare att kunna dela ut priser när så många som möjligt av oss kan träffas så att vi kan hylla våra duktiga medlemmar. Vi kommer därför att gå ut med information om när prisutdelning kommer ske, det kan bli en medlemsdag under sommaren eller vid ex under Haparanda utställningen. Vi hoppas att våra medlemmar har överseende med den unika situation som Corona har gett upphov till.
  MVH Mikael Lindvall
  Klubbmästare och redaktör Nblsk
 • Lars Resin • 15 januari 2021 17:05:48
  Hej! Varför skickar inte klubben ut jaktprovsdiplomen som hundarna har gjort sig förtjänta av? Det är drygt 1 år sedan min hund tog 2 1:a pris hare. Det är många som undrar. Dom yngre stövarjägarna tycker nog det är roligt om man får dessa. Kanske det är deras första hund. Man minns själv hur roligt det var när man fick sitt första diplom.Är medveten om att dessa brukar delas ut på vårt årsmöte men nu gick det ju ej att genomföra.Skicka nu ut diplomen per post. Tror nog att klubben har råd råd med detta. Det kostar ca 7 kr per kuvert MVA Lars.
 • Mikael Lindvall • 8 december 2020 14:51:35
  Hej Kjell, du har väll sett att lite material från Kalix utställningen legat ute ett tag.

  Det har också efterfrågats löpande information om hur det har går för länets hundar på exempelvis öppenklassprov. Jag har lagt till länken till Hitta Stövare under resultathistorik jaktprov, där ni hittar denna information med mycket annat. Det finns olika sökalternativ där man kan välja hundar efter län, kön och mycket annat.

  Lycka till / Mikael Lindvall